Odoo


Odoo image and text block
 

Odoo on kattava kokoelma liiketoiminnan sovelluksia sisältäen esim. myynnin, asiakkuudenhallinnan, projektinhallinnan, varastonhallinnan, valmistuksen, kirjanpidon ja henkilöstöhallinnan.

Odoo on helposti muokattavissa. Muutamalla hiiren klikkauksella muutat esim. käyttöliittymää, hakunäkymiä tai liiketoimintaprosesseja eri käyttäjille soveltuviksi. Sovellus sopii käytettäväksi pilvipalveluna tai asiakkaan omiin tiloihin asennettuna. Tarvitset ainoastaan Internet-selaimen.

Odoo ohjelmistot toimitetaan avoimen lähdekoodin yhteisö- versiona tai Enterprise-versiona jossa tarjolla on keskitetty kehitys ja versio ylläpito.
 


 
Pupesoft

Pupesoft on Suomessa kehitetty avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä. Avoimen lähdekoodin ja avoimien teknologioiden ansiosta järjestelmään on mahdollista muokata asiakkaan tarpeita ja liiketoimintamalleja vastaavaksi. Ohjelmistossa on moniyritys-, valuutta- ja kielituki. 
Pupesoftista on  saatavilla kaksi versiota. Standard eli perusversio joka on käyttövalmis pilvipalvelu. Professional-versio on asiakasmäärittelyn kautta tehtävä asiakasasennus. Tällöin järjestelmä voidaan mukauttaa suoraan yrityksen prosesseihin sopivaksi.       
Odoo text and image block

 
Codejig   
 
Odoo image and text blockMiksi Codejig sopii pk-yritykselle parhaiten? 

Codejig on pk- yrityksen, myynnin, oston, logistiikan ja talouden ohjaukseen suunniteltu käyttöönottovalmis yritys- ohjelmisto. Vaikka Codejig on globaaleille toiminnalle ja markkinoille suunnattu ohjelmisto, tukee se suomalaisia kirjanpito-, maksuliikenne ja verkkolaskuvaatimuksia. Codejig ERP on avoimeen teknologian ansiosta helppo integroida yrityksen toimivaan ohjelmisto arkkitehtuuriin. 

Codejig ERP on erilainen innovatiivinen ohjelmisto, koska siinä on sisään rakennettu  kehitysympäristö Codejig Builder, jolla voidaan tehdä asiakaskohtaisia toiminnallisia muutoksia online- tilassa ketterästi ja edullisesti. Ohjelmistoa voi muista pilvipalveluna tarjottavista toiminnanohjausjärjestelmistä poiketen käyttää pilvipalvelun lisäksi asiakkaan omassa palvelinympäristössä.

Tutustu tarkemmin www.codejig.com/fi   ja   käynnistä demo


Nopea web-sovellusten toteutus yritys- ohjelmiston tueksi tai erikseen

Nopean kehityksen mallissa (RAD) pyritään nopeampaan ja laadukkaampaan kehitystyöhön kuin perinteisissä ohjelmistokehityksen malleissa. Nopean kehityksen mallin tarkoituksena on tuntuvasti lyhentää ohjelmistokehitykseen kuluvaa aikaa ja parantaa ohjelmiston kehittämisen tuottavuutta.

Toteutamme räätälöidyt web-pohjaiset tietokantasovellukset nopean ohjelmistokehityksen työkaluilla. Kehitystyöhön kuluva aika on vain murto-osa normaalilla koodauksella toteutettuun sovellukseen verrattuna. Ohjelma luo visuaalisesti näyttävän käyttöliittymän halutun tietokannan ympärille. Web-sovelluksen käyttäjät pystyvät hakemaan, lisäämään, muokkaamaan, poistamaan ja tulostamaan tietoja helposti. Käyttöoikeuksien halllinta luodaan automaattisesti. Kaikki toiminnot ovat muokattavissa asiakaskohtaisesti.

Kokemuksemme ja vankka tietokantaosaamisemme takaa mielekkään lopputuloksen. Tietokantana voi olla MySQL, Oracle, Microsoft SQL Server, MS Access, PostgreSQL, taulukkolaskentatiedosto, Informix, DB2, SQLite, tai mikä tahansa ODBC-yhteyden mahdollistava tietokanta.

Toteutamme web-sovellukset esim. ajanhallintaan, tuotannon suunnitteluun tai tukipalveluihin PHP-ohjelmointikielellä.