ERPWARE 

Kassamyynnit ja korttimaksut hallintaan

Olemme kehittäneet integraatioratkaisun Odoon kassajärjestelmän ja maksupäätteiden välille. Ratkaisun avulla käsittelet kassamyynnit ja niihin liittyvät korttimaksutapahtumat kätevästi ja helposti.

Maksupäättteet

Meidän valikoimaan kuuluu laaja valikoima eri maksupäätteitä. Meidän myydyin ratkaisu on Yomani ML.

kuittiTulostimet

Kuittitulostimena suosittelemme EPSON:in laitteita. EPSON:in laitteet ovat luotettavia ja kestää vuosia.

Muut laitteet

Meidän laajaan valikoimaan kuuluu m.m Zebra ja Datalogic.

Kassamyynti

Integraatio, Odoo

Ratkaisu perustuu Odoon POS eli kassamyyntijärjestelmään. Kassamyynti toimii täysin integroidusti ja kassamyynnit päivittyvät automaattisesti kirjanpitoon. 

Raportointi

Kassamyyntijärjestelmässä on kattavat raportit, joiden avulla tarkistat kassamyynnit yksityiskohtaisesti.

Kokonaisvaltainen

Kassamyyntiratkaisumme on valmis paketti, joka sisältää ohjelmistot, maksupäätteet ja kuittitulostimet. Lisäksi voidaan tarvittaessa liittää viivakoodilukija, joka helpottaa oikean tilauksen löytymistä esimerkiksi tuotepalautustilanteessa. 

Korttimaksut

Integraatio, maksupääte

Maksupääteintegraation avulla pankki- ja luottokorttimaksut on helppo käsitellä Odoon Kassamyyntijärjestelmässä. Veloitettava summa päivittyy automaattisesti Odoosta maksupäättelle ja suorituskuittaus vastaavasti takaisin Odoo-järjestelmään.

Kuittitulostus

Kuitit voi tulostaa joko erillisen kuittitulostimen avulla tai vaihtoehtoisesti suoraan maksupäätteeltä jos käytössä kuittitulostuksen mahdollistava maksupäätemalli.

Tuotepalautukset

Asiakkaiden tuotepalautukset on kätevä käsitellä kehittämällämme lisätoiminnolla. Tuotepalautuksiin liittyvät rahalliset hyvitykset voidaan tehdä yhtä automatisoidusti kuin alkuperäinen veloitustapahtuma. 

Ota yhteyttä

Logo of ERPWare Oy

All rights reserved © ERPWare Oy