ERPWare
– Ratkaisut ja kehitys

Ratkaisumme ovat moderneja ja helppokäyttöisiä. Meillä on hyviä kehitysalustoja, joilla säästämme sekä aikaa että rahaa.

ERPWare Ratkaisut

Tarjoamme järjestelmien lisäksi uniikin yhdistelmän integroituja, kolmannen osapuolen palveluja raportointiin, analytiikkaan, maksupäätteisiin, verkkolaskutukseen ja muihin yrityksesi tärkeisiin toimintoihin. Valittavissa on toimialakohtaisia moduuleita, jotka ovat täysin integroituja järjestelmän muiden osien kanssa. Tuotteemme ovat lokalisoituja, täysin integroitavissa, käyttövarmoja ja uusinta teknologiaa.

asiakaskeskeinen

Laaja kokemus asiakaskeskeisistä integroiduista ratkaisuista eri järjestelmiin ja prosesseihin tehostamaan asiakkaiden päivittäisiä toimintoja.

innovatiivinen

Pyrimme aina löytämään innovatiivisia ja modernia lähestymistapaa noudattavia ratkaisuja ja toimintamalleja.

Ratkaisuhakuinen

Kehitämme jatkuvasti edistyksellisiä ja huippuluokan lisäarvoratkaisuja Standard ERP- ja Odoo-ohjelmistoalustalle.

Mobiiliratkaisut

DUUNA FSM

Duuna FSM -mobiilisovellus on kehitetty kaikentyyppisiin kenttätöihin mukaan lukien kenttähuolto, asennukset ja projektityöt. Duuna FSM auttaa käyttäjiään hallitsemaan kokonaisprosesseja.

Lue lisää

DUUNA 24/7

Duuna 24/7 on ohjelmistoratkaisu yrityksille, jotka haluavat pitää myymälänsä avoinna asiakkaille 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Tämän ratkaisun avulla asiakkaat voivat ostaa varaosia tai muita tarvikkeita, kun tarve vaatii. Käyttämällä käsipäätteitä keräyksessä, myyntitilauksen tiedot tallentuvat järjestelmään ja uloskirjautumisen jälkeen järjestelmä lähettää automaattisesti laskun asiakkaalle.

Lue lisää

DUUNA SM

Duuna SM on palvelunhallintaratkaisu, joka soveltuu palvelutoimintaa omissa tiloissaan harjoittaville yrityksille. Esimerkkejä tällaisista yrityksistä ovat esimerkiksi autoja tai veneitä huoltavat yritykset. Duuna Servicen avulla ohjataan palveluprosesseja, riippumatta siitä, ovatko ne kausiluonteisia tai tilauspohjaisia ​​palvelutehtäviä. Työaika ja materiaalit kerätään huoltotyöraporttiin ja laskutetaan asiakkailta.

Lue lisää

DUUNA Works

Duuna Works on palvelupaketti, joka sisältää keskenään integroidut Odoo Enterprise ja Workinfo.app -ohjelmistot. Workinfo.app on kustannustehokas ja helppokäyttöinen mobiili työnhallintajärjestelmä, jolla hallinnoit työntekijöitä, työvuorokalenteria, resursseja ja työmääräyksiä. Workinfo.appiin kirjatut tunnit ja kulut sekä käytetyt resurssit ja tuotteet kirjautuvat automaattisesti Odoon toiminnanohjaukseen.

Lue lisää

Kassat

MAKSUPÄÄTTTEET

Valikoimaamme kuuluu erilaisia maksupäätteitä, joista varmasti löytyy sopiva kaikkien tarpeisiin.

Raportointi

Kassamyyntijärjestelmässä on kattavat ajantasaisest raportit, joiden avulla kassamyynnit yksityiskohtaisesti hallinassa reaaliajassa.

Kokonaisvaltainen

Kassamyyntiratkaisumme on valmis paketti, joka sisältää ohjelmistot, maksupäätteet ja kuittitulostimet. Viivakoodilukija on helposti liitettävissä lisävarusteena järjestelmään.

Hankinta, varastointi & myynti

EDI

Sähköinen tilausten vastaanottojärjestelmä esimerkiksi EDI-kanavan kautta. Tilaukset tulevat automaattisesti ERP-järjestelmään toimitettaviksi tilauksiksi.

Tulostus

Olemme kehittäneet kattavan integraation PrintNodeen. Ratkaisulla voit automaattisesti tulostaa esim. tuotelappuja kuin varastoon saapuu tuotteita.

Liittymät ja itsepalvelumyymälä

Tukkukaupan ratkaisu sisältää mm. liittymäratkaisuja, joiden avulla on helppo hakea tuotetietoja niitä ylläpitävistä tietokantapalveluista. Itsepalvelumyymälä-konseptilla loppuasiakas voi tehdä itsenäisesti hankintoja 24/7.

Kehitysprojektit

Kartoitus

Aloitamme aina hankkeet alustavalla kartoituksella, jossa selvitetään nykytila, tarpeet ja vaatimukset uudelle järjestelmälle.

Kehitys

Tarvekartoituksen pohjalta tehdään tarvittavat tekniset määrittelyt ja niiden dokumentointi. Tarvittavat kehitysasiat tai ohjelmistomuutokset koodataan, testataan ja validoidaan. Kehitysvaiheessa järjestelmät konfiguroidaan määritysten perusteella.

Koulutus

Koulutamme kaikki käyttäjät ja varmistamme riittävän osaamistason ennen käyttöönottoa. Laadimme tarvittavat käyttöohjeistukset.

Käyttöönotto

Käyttönotossa avustamme perustietojen luonneissa ja siirroissa vanhoista järjestelmistä. Annamme tarvittavan tuen käyttöönoton aikana ja myös sen jälkeen.

Kysymyksiä? Ole yhteydessä myyntiin!