ERPWare – Toiminnanohjaus

Moderni toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa prosesseja, mikä johtaa myynnin kasvuun ja kustannusten säästöön. Järjestelmä on liiketoiminnan ydin, riippumatta toimialasta ja yrityksen koosta.

Standard ERP

Standard ERP on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu pk-yrityksille ja ohjelmisto soveltuu lähes kaikille toimialoille. Kirjanpito, reskontrat, tarjous-tilausketju ja varaston hallinta ovat osia Standard ERP:n ydintoiminnoista. Tämän lisäksi laajasta valikoimasta voi valita lisäominaisuuksista, jotka ovat täysin integroitua järjestelmän muiden osien kanssa.

VAHVA LOKALISOINTI

Standard ERP on lokalisoitu tukemaan sekä kotimaan että globaalien markkinoiden tarpeet. 

PERINTEINEN JA SIKSI VAHVA

Yksi Standard ERP:n vahvuuksista on perinteinen työasemaohjelmisto, joka takaa, että tiedonsyöttö on nopea ja käyttöliittymä tukee moni-ikkunatekniikka.

Digitaalinen solmupiste

Standard ERP:ssä on laajat asiakkuudenhallinnan (CRM) ominaisuudet, kuten sähköpostin, dokumenttien hallinnan, elektroniset konferenssit, graafisen kalenterin ja tehtävienhallinnan. 

Odoo

Odoo on markkinoiden johtavia toiminnaohjausjärjestelmiä ja nykyaikainen alusta digitaalisille ratkaisuille. Odoolla on maailmanlaajuisesti 7 miljoonaa käyttäjää.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISYYS

Odoo on käyttäjäystävällinen modernin käyttöliittymän, tehokkaiden haku- ja raportointitoimintojen johdosta.

MUOKATTAVUUS

Odoo on muokattavissa asiakkaan tarpeisiin hyvien rajapintojen avulla.

Kustannustehokas

Odoo tukee erinomaisesti ketteriä toiminta malleja on siten otettavissa käyttöön kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Miksi ERPWare ja toiminnanohjaus?

Suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme parhaan kokonaisuuden avaimet käteen periaatteella. Koulutamme ja annamme tukea järjestelmän käytössä. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Yritysjohto

Kun liiketoiminnan luvut ovat helposti saatavilla, selkeästi visualisoituina ja ajantasalla, on helppo keskittyä johtamiseen ja päätösten tekemiseen. Liiketoiminnan koko kuva on analysoitavissa yhdellä silmäyksellä.

Talousjohto

Reaaliaikaiset ja helposti jaettavat visuaaliset taloustiedot auttavat analysoimaan ja kehittämään liiketoimintaa, kasvun ja kannattavuuden varmistamistamiseksi.

Työnjohto

Ajan tasalla olevien tietojen avulla tehtävien seuranta on vaivatonta. Tietojen jäsentäminen ja yhdistäminen auttaa hallitsemaan varastoja, asiakkuuksia ja dokumentointia.

Myynti ja markkinointi

Kaikki vaiheet markkinoinnista myyntiin yhdessä paikassa. Markkinointikirjeet, tarjoukset, tilausvahvistukset automaattisesti asiakkaalle. Myynti ja budjetointi helposti päivitettävissä ja seuranta reaaliajassa.

IT

Ulkoistetut nykyaikaiset pilvipohjaiset ratkaisut vapauttavat enemmän aikaa olennaiseen. Ulkoistamisella varmistetaan, että laitteistot, ohjelmistot ja sovellukset ovat aina ajan tasalla.

Asiakaspalvelu

Automaattinen tilaustenkäsittely, laskutus ja yhteydenotot vapauttavat asiakaspalvelun keskittymään olennaiseen. Kaikki tiedot ovat helposti saatavilla ja päivitettävissä, jolloin reagointi vaativissakin palvelutehtävissä sujuu jouhevasti ja asiakasta palvellen.

Kysymyksiä? Ole yhteydessä myyntiin!