ERPWare + X3msoft = ERPWare

Denna höst drar igång på allvar med en företagsaffär, nämligen sammanslagning av två experter inom affärssystem, verksamhetsstyrning och finansiella tjänster ERPWare Oy och X3msoft Ab. Resultatet är ett företag med dubbla resurser och nya lösningar. Den nya helheten fortsätter sin gemensamma verksamhet som ERPWare.

Våra tjänster

Affärssystem

Ekonomitjänster

Lösningar och utveckling

Molntjänster

Analytik

Varför ERPWare

ERPWare är ett flexibelt och innovativt tjänsteföretag som hjälper sina kunder förbättra sin konkurrenskraft och möta de utmaningar som är förknippade med modern digitalisering, effektivisering av finansiella processer och att övervinna utmaningarna i en ständigt förändrande verksamhetsmiljö. Vårt mål är att vara en kundfokuserad leverantör av helhetslösningar. Det gör vi genom att erbjuda affärssystem (ERP), finansiella tjänster, skräddarsydda lösningar, analytiklösningar, molntjänster samt API-gränssnitt för dataintegration.

LÅNG ERFARENHET

Vi har bred och lång erfarenhet av omfattande tjänster för Standard ERP och Odoo, samt andra affärssystem.

ENGAGEMANG

Vi är fast beslutna att infria de löften som getts. Vi utvecklar alltid de bästa möjliga lösningarna tillsammans med kunden.

PERSONLIG SERVICE

Våra tjänster består av erfaren affärsprocess- och affärsystemskonsultering inom ett flertal olika branscher. Kopplade till dessa kan vi erbjuda specialanpassningar samt utmanande integrationer. Med våra omfattande serviceavtal försäkrar sig kunden om personlig service med korta svarstider.

Frågor? Kontakta vår säljavdelning!