ERPWare Odoo Silver Partner

Vi är glada att meddela att ERPWare har uppnått statusen som Odoo Silver Partner. Detta representerar vårt åtagande att leverera exceptionella ERP-lösningar till våra kunder. Som en leverantör av omfattandev ERP-tjänster har vi den expertis och de resurser som krävs för att hjälpa er optimera era verksamhetsprocesser.

Våra tjänster

Affärssystem

Ekonomitjänster

Lösningar och utveckling

Molntjänster

Analytik

Varför ERPWare

ERPWare är ett flexibelt och innovativt tjänsteföretag som hjälper sina kunder förbättra sin konkurrenskraft och möta de utmaningar som är förknippade med modern digitalisering, effektivisering av finansiella processer och att övervinna utmaningarna i en ständigt förändrande verksamhetsmiljö. Vårt mål är att vara en kundfokuserad leverantör av helhetslösningar. Det gör vi genom att erbjuda affärssystem (ERP), finansiella tjänster, skräddarsydda lösningar, analytiklösningar, molntjänster samt API-gränssnitt för dataintegration.

LÅNG ERFARENHET

Vi har bred och lång erfarenhet av omfattande tjänster för Standard ERP och Odoo, samt andra affärssystem.

ENGAGEMANG

Vi är fast beslutna att infria de löften som getts. Vi utvecklar alltid de bästa möjliga lösningarna tillsammans med kunden.

PERSONLIG SERVICE

Våra tjänster består av erfaren affärsprocess- och affärsystemskonsultering inom ett flertal olika branscher. Kopplade till dessa kan vi erbjuda specialanpassningar samt utmanande integrationer. Med våra omfattande serviceavtal försäkrar sig kunden om personlig service med korta svarstider.

Frågor? Kontakta vår säljavdelning!