ERPWare – Affärssystem

Ett modernt affärssystem effektiverar processerna vilket leder till ökad försäljning och kostnadsbesparingar. Systemet är kärnan i verksamheten, oavsett bransch och storlek på företaget.

Standard ERP

Standard ERP är ett affärssystem vars målgrupp är små och medelstora företag, i nästan alla branscher. Redovisning, reskontra, offert-orderkedja och lagerhantering är delar som utgör kärnan i Standard ERP. Utöver detta kan man välja bland ett brett utbud av ytterligare funktioner som är helt integrerade med andra delarna av systemet.

STARK LOKALISERING

Standard ERP är lokaliserat för att stödja både inhemska och globala behov.

TRADITIONELL OCH DÄRFÖR STARK

En av styrkorna med Standard ERP är den traditionella arbetsstationsmjukvaran, som garanterar att datainmatning är snabb och användargränssnittet stöder mång-fönster-teknologi.

En digital hub

Standard ERP har omfattande funktioner för kundrelationshantering (CRM) såsom e-post, dokumenthantering, elektroniska konferenser, grafisk kalender och uppgiftshantering.

Odoo

Odoo är ett av de ledande affärssystemen på marknaden och en modern plattform för digitala lösningar. Odoo har 7 miljoner användare över hela världen.

ANVÄNDARVÄNLIGHET

Odoo är användarvänligt tack vare sitt moderna användargränssnitt samt effektiva sök- och rapporteringsfunktioner.

MODIFIERBART

Odoo-systemet kan anpassas till kundens specifika behov med hjälp av de bra gränssnitten.

KOSTNADSEFFEKTIV

Odoo ger utmärkt stöd för smidiga affärsmodeller, vilket innebär att det kan implementeras kostnadseffektivt och snabbt.

Varför ERPWare och affärssystem?

Vi designar, utvecklar och implementerar det bästa paketet med ett ”nycklarna i handen” koncept. Vi utbildar och ger stöd i användningen av systemet. Vi betjänar på finska, svenska och engelska.

FÖRETAGSLEDNING

När affärssiffror är lättillgängliga, tydligt visualiserade och uppdaterade är det lätt att fokusera på ledarskap och beslutsfattande. Hela verksamheten kan analyseras med en överblick.

EKONOMIFÖRVALTNING

Visuell finansiell data i realtid som är enkel att dela underlättar analysen och utvecklingen av verksamheten för att säkerställa tillväxt och lönsamhet.

ARBETSLEDNING

Med uppdaterad information är uppgiftsövervakning enkel. Genom att strukturera och kombinera data kan man hantera lager, kundförhållanden och dokumentation.

FÖRSÄLJNING OCH MARKNADSFÖRING

Allt från marknadsföring till försäljning på ett ställe. Marknadsföringsbrev, erbjudanden, orderbekräftelser automatiskt till kunden. Försäljning och budgetering är lätt att uppdatera och följa upp i realtid.

IT

Outsourcade moderna molnbaserade lösningar frigör mer tid för det väsentliga. Outsourcing säkerställer att hårdvara, programvara och att applikationer alltid är uppdaterade.

KUNDSERVICE

Automatiserad orderhantering, fakturering och kontakt gör det möjligt för kundtjänsten att fokusera på det väsentliga. All information är lättillgänglig och uppgraderbar, vilket innebär att det går smidigt att reagera på även de mest krävande serviceuppgifterna och betjäna kunden.

Frågor? Kontakta vår säljavdelning!