ERPWare Oy ja X3msoft Oy yhdistyvät

ERPWare + X3msoft = ERPWare

Simon Gottberg & Nikolaj Hayes

Tämä syksy on uudistumisen aikaa, kaksi yritysten toiminnanohjauksen ja talouspalveluiden taitajaa ERPWare Oy ja X3msoft Oy ovat yhdistyneet lokakuussa 2022. Tuloksena entistäkin osaavampi ja isompi palveluyritys.

Yhdistymisemme tuo entistä enemmän osaamista toiminnanohjausjärjestelmä- ja talouspalveluihin sekä uusia tuotteita niin analytiikkaan kun pilvipalveluihinkin.

Molempien yritysten palvelut pysyvät ennallaan ja samojen tuttujen henkilöiden hoidossa. Teille yhdistymisemme, uudet tuotteet ja lisäresurssit mahdollistavat vielä entistäkin paremman palvelutason.

“Vahvistamme yhdistymisellä edellytyksiämme palvella asiakkaitamme parhailla mahdollisilla ratkaisuilla niin toiminnanohjausjärjestelmissä kuin talouspalveluissakin. Visiomme on löytää molemmissa parhaat mahdolliset ratkaisut ja toimittaa kokonaisratkaisuja avaimet käteen periaatteella asiakkaillemme. Tämän takaa meidän jatkuva kehitystyömme. Emme jätä asiakkaitamme koskaan kohtaamaan liiketoiminnan tai digitalisaation haasteita yksin.” – Simon Gottberg, CEO, ERPWare

Yhdistyminen tuo myös uusia tuulia henkilöstöömme. Myynnissä on syyskuussa aloittanut Erik Sundqvist joka tulee olemaan pääasiallinen yhteyshenkilönne kaikissa kaupallisissa asioissa. Erikin saa kiinni puhelimella +358 40 550 7836 tai sähköpostitse erik@erpware.fi. Talouspalvelumme vahvistuu myös yritysten yhdistyessä, kun ERPWare Oy:n tytäryhtiöt EW Finance Oy ja Kirjanpitotoimisto Da Capo Oy sulautetaan uuteen yritykseen. 

Lisätietoja antavat:

ERPWare Oy
Simon Gottberg Toimitusjohtaja
simon@erpware.fi
+358 40 128 3100
X3msoft Oy
Nikolaj Hayes Hallituksen puheenjohtaja
nikolaj.hayes@x3msoft.com
+358 40 747 4455

Syysterveisin

ERPWare Oy