ERPWare on Odoo Silver Partner

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa ERPWaren saavuttaneen Odoo Silver Partner -kumppanistatuksen. Saavutuksemme kertoo sitoutuneisuudestamme olla asiakkaidemme toiminnanohjauksen (ERP, Enterprise Resource Planning) luottokumppani. Palvelumme, asiantuntemuksemme ja resurssimme varmistavat, että asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintoihinsa.

Sadan prosentin asiakaslojaalius on erityinen ylpeyden aiheemme. ”100% asiakaslojaaliusaste kertoo luottamuksesta, jota ilman tätäkään virstanpylvästä ei olisi saavutettu”, iloitsee ERPWaren toimitusjohtaja Simon Gottberg. ”Ansaitaksemme asiakkaidemme ja kumppaneidemme luottamuksen sekä jatkaaksemme menestyksen tiellä rintarinnan asiakkaidemme kanssa, pyrimme joka päivä parhaaseemme”, kiteyttää Gottberg ERPWaren menestysreseptin.

Luottamuksen lisäksi keskeisessä asemassa korkean kumppanistatuksemme saavuttamisessa ovat ymmärrys asiakkaidemme liiketoiminnasta ja tarpeista, sekä kyvykkyys tuottaa toimiala- ja yrityskohtaisia erityisratkaisuja, realisoiden tietojärjestelmien hyötypotentiaali asiakkaidemme arkeen.

Asiantuntijamme ovat omistautuneet tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja ja avaamaan uusia kasvumahdollisuuksia digitalisaation keinoin. Valitsemalla ERPWaren saatte liiketoimintasovellusten toimittajan, joka on samaa joukkuetta asiakkaan kanssa.

Otetaan yhdessä selvää, olisiko ERPWare myös teille optimaalisin kumppani liiketoimintasovellusten täysimittaisessa hyödyntämisessä.

Leave this field blank